duminică, 4 iulie 2010

Iresponsabilitate fără limite la Antena 3

Până unde poate merge iresponsabilitatea profesională? Se pare că nu are limite. Antena 3 tocmai a prezentat un filmuleţ, primit probabil prin internet de la un telespectator, care arată cum un om se aruncă de la etajul 6 al unui bloc şi moare. Actul suicidal, filmat de un martor, a fost prezentat la o oră de maximă audienţă fără a lua în calcul impactul pe care îl poate avea asupra telespectatorilor.

Faptul că omul a fost blurat, atenţie - doar din momentul în care se aruncă de la balcon, şi s-a spus că urmează imagini şocante, nu atenuează cu nimic impactul emoţional al celor care se uitau la televizor. Simplul fapt că ai nişte imagini, poate în exclusivitate, nu înseamnă că ele şi trebuie să fie date pe post. Ca să îl citez pe Berceanu, dacă aş fi membru CNA le-aş da o amendă de i-aş face să geamă pe cei care au decis să difuzeze acele imagini.

2 comentarii:

  1. E dreptul lor să fie iresponsabili şi e datoria CNA-ului să îi taxeze dur, astfel încât iresponsabilitatea lor să nu mai fie fianciar oportună altă dată !

    RăspundețiȘtergere
  2. COPIII de MAGISTRATI SI AVIATORI CIVILI STIU SA RESPECTE ROMANIA ? SAU VOR AJUNGE FASCISTI ???
    * FACETI ACEST SONDAJ IN TARA CINE ARE CURAJ SI VETI AVEA SURPRIZE !!!

    RăspundețiȘtergere