joi, 13 mai 2010

Achiziţii de criză de 230 de milioane de euro la Ministerul Apărării

Ministerul Apărării combate criza cu achiziţii de sute de milioane de euro. Intenţia ministerului a fost făcută publică la numai două zile după discursul preşedintelui Băsescu prin care au fost anunţate măsurile drastice pe care instituţiile de stat trebuie să le adopte, discurs ţinut în numele guvernului, de altfel.

Acum două zile, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02550 Bucureşti (Departamentul pentru Armamente) a anunţat că intenţioneză să cumpere circa o mie de autocamioane şi autofurgoane, plus saşiuri, remorci şi semiremorci. Suma pe care Ministerul Apărării este dispus să o ofere este impresionantă: 230 de milioane de euro.

În anunţul de intenţie de achiziţie publică, Ministerul Apărării precizează că oferă 47,8 de milioane de euro pentru un lot de autocamioane de transport de capacitate medie, 30,8 milioane de euro pentru autocisterne, 37,1 milioane de euro pentru un lot de autocamioane de transport de capacitate mare, 23,4 milioane de euro pentru un lot de autotranscontainere sau 22,6 milioane de euro pentru un lot de autotractore cu şa. Data la care vor începe procedurile de adjudecare este 17 mai.

6 comentarii:

  1. 37,1 milioane de lei pentru un autocamion de transport capacitate mare

    23,4 milioane de euro pentru un autotranscontainer

    E vorba de lei sau de euro?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pun prinsoare ca ai copiat chestia asta din JN.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca este duminica, nu ar fi un subiect bun de investigat????

    Finala Champions Laegue se joaca la Bucuresti:

    http://jumatati.blogspot.com/2010/05/finala-champions-league-la-bucuresti.html

    RăspundețiȘtergere
  4. @Virtualkid: Pentru ca e duminica, e de mers la AC/DC. Let's rock! :)) Eu asta voi face!

    RăspundețiȘtergere