vineri, 2 iulie 2010

Respect, Răzvan!

Răzvan Mureşan are doar 20 de ani, şi-a luat licenţa în jurnalism la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii Bucureşti acum două săptămâni, iar ieri a reuşit prima sa performanţă profesională: a fost nominalizat la concursul "Tânărul jurnalist al anului", organizat de Freedom House.

Nominalizarea sa a fost făcută la Secţiunea Finanţe cu o serie de articole publicate în Business Magazin, redacţie din care face parte de aproape un an. Scriu cu mare drag despre reuşita lui Răzvan pentru că el este cel mai clar exemplu că talentul, cultura informaţională şi seriozitatea te pot ajuta să fii un jurnalist foarte bun chiar dacă eşti foarte tânăr.

Acum mai bine de un an, pe când mi-era student, l-am cooptat pe Răzvan în echipa pe care am condus-o la Realitatea TV. Am admirat la el faptul că, deşi cu puţină experienţă, Răzvan putea să facă cu aceeaşi uşurinţă o ştire sau o anchetă. Un ultim lucru vreau să mai spun: ar fi bine să-i reţineţi numele pentru că el este unul dintre jurnaliştii care vor avea un cuvânt important de spus în presă, în viitor.


Răzvan, în centru imaginii, este al şaptelea din partea stângă.

2 comentarii: