luni, 31 mai 2010

AC/CD a dat şpagă să iasă din România

Echipa giganţilor de la AC/DC a fost "vămuită" de de 2.000 de euro la ieşirea din România, scrie jurnalistul Andrei Ciurcanu pe blogul personal, după ce iniţial şpaga cerută a fost de circa 15.000 de euro.

Andrei, care citează surse din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, susţine că vameşii de la Nădlac au cerut şoferilor de pe cele 29 de camioanele care transportau echipamentele şi scena celor de la AC/DC să le prezinte rovinietele pentru perioada şederii în România. Cum aceştia nu le mai aveau, vameşii le-au cerut şpagă.

Organizatorii s-au plâns ministrului Elena Udrea pentru incidentul de la vamă, iar Udrea l-a sesizat, la rândul ei, pe Radu Berceanu. Andrei citează un reprezentat al organizatorilor care i-a declarat: "Noi nu mai răspundem de ceea ce s-a întâmplat după ce trupa rock a terminat concertul. Dar pot să vă spun că ştiu de unele probleme care au apărut la Vama Nădlac cu unul dintre angajaţii din Vamă. Mai multe detalii nu am să vă dau, dar este ruşinos ceea ce s-a înâmplat". Întreaga poveste poate fi citită aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu