luni, 16 august 2010

Limuzina mai tare decât evacuarea la Giuleşti

Ce-mi este dat să văd în seara asta, în timpul evacuării de la Maternitatea Giuleşti? O ditai limuzina, Volkswagen probabil, stătea fix în capul scărilor de la intrarea în Maternitatea Giuleşti pe unde ar fi trebuit să fie scoşi răniţii din spital. Şi uite aşa, în cel mai neaoş spirit posibil, personalul SMURD făcea piruete pe lângă botul limuzinei, cu tărgile în braţe, pentru că cineva nu a avut bunul-simţ să mute bolidul ca să facă loc ambulanţelor. Mai miră pe cineva, în condiţiile astea, că un biet copil lovit la genunchi a murit după două zile într-un spital din România?



8 comentarii:

  1. coruptie si crima .......

    RăspundețiȘtergere
  2. ma tem ca e a unui medic. daca nu angajat al spitalului atunci medic angajat la o firma de distributie medicamente/ echipamente medicale. Oh, da, in sistem sunt salarii mici. Atit de mici incit avem medici care habar nu au ce salarii au - se uita in card o data pe an, cind isi cumpara masini de-astea. In rest, traiesc din spaga zilnica.

    RăspundețiȘtergere
  3. fra, binecuvintata fie shpaga! nu stie ministru finantzelor ce sa impozeze, sa poa sa ia romanu un ban cinstit (si statu de la el mai apoi) sa umfle PIB-u cum umfla patriotismu mushciu lu Fat-Frumos..pacat...
    vorbesc in cunoshtzintza de cauza(sau doctor,ma rog..) practic,in sanatate, salariu unui medic e la nivelu shpagii,amice. atit de penibilia e tzara si mica leafa... si ma refer la majoritatea doctorilor nu la alde irinel popescu sau raed arafat care cumuleaza mega functzii si job-uri plus comisioanele grase de la dealerii de medicamente..

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, e pe undeva normal. A inceput nebunia si au avut timp sa ute de acolo. Dar sa te intreb altceva. De ce curse dus intors ale ambulantelor SMURD, cand erau acolo 4-5 salvari ale serviciului de ambulanta Bucuresti. Desigur, nu contest pregatirea profesionala mult mai buna a celor de la smurd, dar pareau, saracii ridicoli stand in fata cladirii cu targile pregatite si uitandu-se la actiunea de acolo. De asta se nasc tot felul de povesti. Poate ca e competitie pe numarul de cazuri rezolvate (acesta este criteriul de plata in spitale), dar sa faci asa ceva e..... nu spun cuvantul.

    RăspundețiȘtergere
  5. E un BMW Seria 5, cod E60.
    Poate ar trebui întrebată firma de ridicări maşini responsabilă pentru sectorul 6, aparţinând soţiei lui Cristian Poteraş ( ştiţi voi - Primarul Sector 6! )

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai miră pe cineva, în condiţiile astea, că un biet copil lovit la genunchi a murit după două zile într-un spital din România? limuzina bucuresti

    RăspundețiȘtergere