miercuri, 25 august 2010

Iubita lui Andrei Năstase, afaceri cu bodyguarzi


La această poză (sursa: Libertatea) nu ne interesează ce marcă de ţigări fumează juniorul Andrei Năstase, ci cine este juna lui prietenă. Conform presei mondene, se numeşte Bianca Ciudovăţ. În acte se numeşte şi Cristina şi este născută în 1991. Şi este Berbec, dacă tot eraţi curioşi. La cei 19 ani ai ei, Bianca a luat viaţa în serios, viaţa profesională, evident, şi s-a apucat de afaceri alături de tatăl ei, George Ciudovăţ. Cei doi împart firma Invest Securitys Services SRL, unde tatăl are 90% din părţile sociale, iar Bianca 10%. Firma a fost înfiinţată de George Ciudovăţ în 2003, la acea vreme având un alt partener de afaceri. De altfel, până anul trecut, Ciudovăţ - tatăl a schimbat mai mulţi parteneri de afaceri, în final societatea ajungând în proporţie de 100% în proprietatea sa.

Firma a avut în trecut mai multe contracte cu statul pentru paza unor instituţii: Administraţia Naţională a Îmbunătăţirilor Funciare, Muzeul Naţional de Artă Contemporană al României, Centrul "Eudoxiu Hurmuzachi" pentru românii de pretutindeni. Alte licitaţii necâştigate au fost contestate, fără succes, însă. Ca multe dintre firmele de bodyguarzi, şi Invest Securitys Services SRL a fost prinsă de Inspecţia Muncii nu nişte evaziune fiscală. În 2006, când Bianca era cam pe-a noua, firma unde acum este asociată a fost amendată cu o jumătate de miliard de lei vechi pentru că 32 de bodyguarzi lucrau la negru.

În schimb, Andrei Năstase, luat la vizor de presă la pachet cu teresa de fiţe de pe malul Lacului Herăstrău pe care a concesionat-o pe nimic de la Primăria Capitalei, via Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti, şi-a plasat părţile sociale în acte vreunei mătuşe, ceva, însă, în continuare, se ocupă de Bonton by Marie Celeste şi nu cred că în calitate de angajat. De altfel, juniorul mai are trei firme, una de media, alte două de imobiliare, însă pe criza asta se pare că lumea vrea să stea la terasă, nu în cine ştie ce penthouse.

PS. Am uitat să spun cine e Andrei Năstase. Pentru necunoscători, contactaţi-mă pe mail. :)

7 comentarii:

  1. BIANCA CIUVAT o cheama, nu Ciudovat. O tarfulita care plangea prin hoteluri ca o lasase tipul cu care era acolo singura, de panarama ce era. La 20 de ani e mai versata ca o curba batrana, fumeaza de rupe, n-are nici tate nici fund si atarna pe la mesele barbatilor, doar doar o baga si pe ea in seama. Acum l-a gasit pe Nastase jr si e plina de talente. Dar n-o sa stea Dna Dana Nastase la aceeasi masa cu cersetoarea asta. Cautati-va Dna o nora pe masura notorietatii dv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am lucrat la firma de paza 5 ani si isi batea joc de noi ne oprea din bani isi merita sortea si bianca si tatal lui bianca ciuvat george sa le dea 15 ani de puscarie toti angajati care lucra la firma il blestemau

    RăspundețiȘtergere
  3. Evaziunea fiscala care a facuto si luat 2 masini de 100000 euro si si facut 2 vile si as vrea sa il ia pe ciuvat k a avutt numai contracte k statu nu mia dat concediu pe 3 ani pentru bani care nu ne dat pe concediu dumnezeu a avut grija de ei sa duca la puscarie

    RăspundețiȘtergere
  4. Evaziunea fiscala care a facuto si luat 2 masini de 100000 euro si si facut 2 vile si as vrea sa il ia pe ciuvat k a avutt numai contracte k statu nu mia dat concediu pe 3 ani pentru bani care nu ne dat pe concediu dumnezeu a avut grija de ei sa duca la puscarie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai mers la munca in același fel cum ști sa si scri românește de aceea !!! Te vede Dumnezeu mai analfabetele !!! Va exprimați si vorbiți despre un om care chiar nu a înșelat si nu a deranjat pe nimeni !!!!

      Ștergere
  5. Ani de zile Acest om ,GEORGE CIUVAT a dat salarii la sute de oameni am mancat atatea familii din mana lui salariile au fost date la timp si toate darile achitate iar acum si in necunostinta de cauza aruncati cu pietre .

    RăspundețiȘtergere
  6. Se spune "stii" si "scrii", nu "sti" si "scri". Asta apropo de analfabeti. :)

    RăspundețiȘtergere