miercuri, 31 martie 2010

Io cu cine mai votez?

Deci! Stau în colegiul 19, acolo unde se organizează alegeri pentru locul de deputat lăsat liber prin demisia Danielei Popa. Şi voi avea de ales între Teo Trandafir, candidata PDL, şi Liliana Mincă, candidata PC+PSD.
Desemnarea lui Teo Trandafir ca şi candidat din partea PDL este chiar o supriză, în condiţiile în care acum două zile liderii Filialei Sector 4 a PDL încercau să-l impună pe Mircea Raicu, viceprimarul Capitalei, în faţa lui Theodor Baconschi, ministrul de Externe. Zbaterea celor din Filiala Sector 4 a PDL era justificată de faptul că spilcuitul Baconschi nu are nicio şansă în faţa guralivei Liliana Mincă şi a lui Piedone. Iepuraşul Teo, scos din jobenul PDL, chiar îmi crează o problemă. Eu cu cine mai votez?

4 comentarii:

  1. cu Teo Minca... Ce mi-e una ce mi-e alta, crezi ca face una mai mult ca ceilalti?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: Buna asta cu Teo Minca. Asta imi si ziceam azi in barba, ca le voi vota pe amandoua. Macar sa-mi anulez singura votul....

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate vad pe blogul tau te pasioneaza ce se intampla cu "mai marii" nostri. Crezi ca exista vreo modalitate sa-i facem pe indivizii astia sa si faca ceva pt tara? Adica deja a inceput sa mi se para de un penibil grotesc toata scena asta care se desfasoara de 20 de ani. Noi ne jucam de-a dreptul de a alege pe cineva prin votare, iar ei se joaca de-a parlamentarii...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim: Demult am ajuns la concluzia ca in situatia in care suntem in acest moment nu avem nicio sansa de redresare. Din pacate, puterea de a schimba lucrurile sta in vointa politica, insa nu stiu cand va veni acel personaj/conducator care va impune o ordonare a societatii pentru ca, din pacate, s-a dovedit in ultimii ani ca puterea votului nu inseamna nimic.

    RăspundețiȘtergere