luni, 15 martie 2010

Cică se întâmplă şi la noi, totuşi....

UPDATE. Acelaşi prieten mi-a scris în seara asta că astăzi a primit o nouă somaţie de la Administraţia Financiară. "Trebuie să plătesc un impozit pe clădire de 160 de lei, altfel .... prezenta constituie titlu executoriu. Numai că eu, ca omul gospodar, l-am plătit în ianuarie, pentru a beneficia de reducere. Am şi documente pentru asta. Oare ce urmează?", se întreabă acelaşi prieten care poate zice că ieri şi azi a avut parte de "Zilele Fiscului în acţiune".

După postarea de ieri, în care scriam despre păţania contribuabilului american care s-a trezit cu fiscul pe cap pentru că avea o datorie de 4 (patru) cenţi, am primit următorul mesaj de la un prieten:

"Ţi-am citit postarea de ieri şi răspund: şi la noi se întâmplă aşa ceva. Azi pe mine m-a somat Administraţia Financiară să plătesc o datorie de 3 (trei) lei. Da' nu e vorba de ANAF, ci de Administraţia Financiară. Cumva, cumva suntem şi noi pe urmele americanilor. Totuşi, deocamdată mi-au trimis doar o scrisoare şi nu mi-au trimis şi agenţii. Şi ştii ce-i mişto? Timbrul e mai scump decât suma pentru care m-au somat. :-))".

Un comentariu: