miercuri, 20 ianuarie 2010

Flacăra violet loveşte la declaraţia de avere

Flacăra violet i-a adus deja celebritate lui Aliodor Manolea. Cel mai probabil o să-i aducă şi o verificare din partea ANI. Soţia sa, Doina Elena Manolea, şefa Inspectoartului Teritorial de Muncă Bucureşti, a uitat să treacă în declaraţia de avere sau în cea de interese o firmă deţinută de ea şi alte două ale "energeticului" ei soţ.


Doina Elena Manolea figurează la Registrul Comerţului ca asociat în asociaţia familială Manolea – Aldomar Extrasenzorial AF. Societatea, pe care o împarte cu soţul său, are declarat ca obiect principal de activitate consultanţa pentru afaceri şi management. Asociaţia este înfiinţată încă din 19996.

Pe lângă acestă asociaţie, în familia Manolea se mai fac afaceri în alte două companii: Perform Film SRL şi Advanced Home Concept SRL. Performer Film SRL a fost înfiinţată în 2002 de soţii Manolea, obiectul principal de activitate fiind activităţile de radio şi televiziune. În aprilie 2006, Doina Elena Manolea s-a retras din societate, cedându-şi părţile sociale unei tinere de 21 de ani, Ramona Florina Cazacu, din Vaslui. De atunci, firma nu a mai suferit vreo altă modificare.

În octombrie 2007, Manolea s-a asociat împreună cu familia Vasile şi Olguţa Cazacu, părinţii partenerei sale din firma Perform Film SRL, şi cu Dumitru Lucian Sabou în firma Advanced Home Concepts SRL, firmă care dezvoltă un proiect imobiliar de 27 de milioane de euro în Vaslui. Firma este administrată de Ramona Florina Cazacu şi are ca obiect de activitate dezvoltarea imobiliară.

Aliodor Manolea a mai fost asociat şi în alte firme, acum nefuncţionale: Aldomar Product LTD (radiată), în care a fost partener tot cu soţia sa, şi Worldmaker Orizont SRL (dizolvată judiciar).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu