luni, 18 ianuarie 2010

Tătuca dă cu atacul energetic de pământ

UPDATE. Washington Post, citând The Associated Press, scrie despre ciudata justificare a lui Mircea Geoană pentru faptul că a pierdut alegerile. Hotnews.ro a preluat aici subiectul.

Distanţa pe care Ion Iliescu o ia faţă de Mircea Geoană se adânceşte de la o zi la alta. "Tătuca" a ironizat declaraţiile recente ale liderului PSD despre "paranormalii angajaţi de Băsescu", dar şi pe ale soţiei acestuia despre "atacurile energetice" din seara dezbaterii.

"Ne întoarcem la Nostradamus?", a replicat azi Iliescu la întrebările ziariştilor despre declaraţiile din week-end ale familiei Geoană, citat de Hotnews.ro.

Ieri, acesta a fost şi mai tăios. "Nu credeam că la acest nivel al politicii se poate ajunge la asemenea discuţii. Astea sunt pentru naivi, pentru oameni neinstruiţi. Lucruri de genul acesta fac savoarea tabloidelor, nu-şi au locul în discuţii serioase", a declarat ieri Ion Iliescu pentru ziarul Gândul, întrebat fiind tot despre "flacăra violet".

Dacă aşa arată declaraţiile publice ale lui Iliescu în legătură cu Mircea Geoană, nici nu vreau să ştiu cam cum sunt discuţiile dintre ei în spatele uşilor închise din Kiseleff, când rămân băieţii ei între ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu