luni, 4 ianuarie 2010

Andreea Creţulescu, înapoi la RTV

Astăzi a fost prima zi de muncă a Andreei Creţulescu la Realitatea TV după ce la 1 octombrie 2009 a demisionat de la televiziunea de ştiri. Emisiunea pe care o va prezenta va fi lansată cât de curând, unele surse spunând că ar fi vorba de săptămâna viitoare.

Creţulescu şi-a dat demisia la sfârşitul lunii septembrie 2009 de la RTV după ce producătoarea ei de la acea vreme, Dana Geană, cel mai apreciat producătoar al postului de altfel, a refuzat să mai lucreze cu aceasta. Surse din interiorul RTV susţin că niciun alt producător nu a dorit atunci să lucreze cu Andreea Creţulescu, acesta fiind motivul demisiei sale. În perioada în care nu a lucrat la RTV, care s-a suprapus peste campania electorală, Creţulescu a lucrat ca şi consultant pentru PSD.

25 de comentarii:

  1. nasol :( credeam ca am scapat macar de sinistra asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. io cred ca a venit sa stinga lumina si sa inchida geamurile, ca era asa un curent pe acoloooo...

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: comentariile care contin jigniri sau injurii nu vor fi publicate pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Totusi nu a aparut nici in februarie doana Cretulescu.
    mie unul imi pare rau ca a plecat de la RTV, imi placea emisiunea ei.Nu stiu dedesubturile plecarii ei, nu urmaresc mondenitatiile Romaniei, insa cred ca emisiunea era incisiva si nu facea sluj in fata nimanui.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ anonim: este la Chisinau. este implicata / ajuta in/la lansarea statiei de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ohhh, multumesc frumos pt informatie.
    Sarutmana.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ anonim: bonus. nu este singura acolo. este cu o intreaga echipa de la RTV, condusa de Sergiu Toader. au plecat in prima saptamana din ianuarie. am inteles ca nu am revenit de atunci in patria muma. :-)) cine stie poate va fi vedeta postului de acolo si va face emisiunea la Chisinau? :-)))

    RăspundețiȘtergere
  8. andreea imi place ff mult e cea mai buna din tot trustul realitatea

    RăspundețiȘtergere
  9. E buna Andreea in filme XXX

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu mai invita pretioasa ridicola de tatoiu. Este agresiva ,imbatrineste urit la matura cu ea.Va strica emisiunile la toti de la TV-uri,eu schimb canalui cind o vad,enerveaza.Nu cred ca asta este menirea unui post sa enerveza privitorii.

    RăspundețiȘtergere
  11. i-as linge picioarele lu Cretuleasca pana sus

    RăspundețiȘtergere
  12. de ce nu vor sa lucreze cu ea.pentru ca spune lucrurilor pe nume.

    RăspundețiȘtergere
  13. Andreea Cretulescu are o dictie GROAZNICA !!! Vorbeste printre dinti ,ceea ce o face extrem de enervanta,antipatica si respingatoare !!!!! Cand o aud cum " rumega " ,imi produce o stare de iritare si schimb canalul imediat ,ca sa nu ma indispun pe tot restul zilei ,sau al serii,depinde cand isi face aparitia . Cei de la "Realitatea Tv " : n-a observat nimeni chestia asta ?... Eu sa fiu patron , NU as tine asa ceva acolo !!
    Doar e plina tara asta de oameni culti,scoliti , cu dictie clara si perfecta ,care-ar putea face fata unor emisiuni de acest gen .Trebuie doar cautati . Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea Cretulescu este un jurnalist iscusit.Majoritatea celor care si-au dat cu parerea pana acum pe acest blog o judeca mai mult din perspectiva subiectiva si se refera la trasaturile fiziologice... Astfel de comentarii nici nu trebuie bagate in seama. Un jurnalist si/sau un moderator de emisiune in primul rand trebuie sa investigheze subiectele pe care le prezinta, sa le dezbata, sa ofere informatii etc. - Lucru pe care Andreea il si face. Ce conteaza mai mult, felul cum vorbeste sau ceea ce vorbeste? Pentru ca vad ca multe persoane o ataca pentru trasaturile ei personale si nu profesionale. Un jurnalist trebuie judecat obiectiv, nu subiectiv. Succes, Andreea Cretulescu!

    Mihai Silviu Botezatu

    RăspundețiȘtergere
  15. doamna Cretulescu ,lasati-o mai moale cu indemnizatiile pentru copii. Vecina mea are 9 milioane pe luna pentru cresterea copilului , merge la servici ,mai ia 20 milioane ,se plimba toata ziua cu masina , merge la masaje si cosmetica , face pe marea doamna. Copilul il creste mama ei ,ea nici nu-l iubeste, ia doar banii lui. Pentru ce sa-i plateasca statul ajutorul ? Pentru masaje, plimbari ?

    RăspundețiȘtergere
  16. intrebati-i pe sindicalistii de la invatamant,cum a reusit Sorin Movileanu sef Serviciu Audit, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti sa obtina contractul prvind alimentarea cu hrana a tuturor unitatilor de invatamant ????

    RăspundețiȘtergere
  17. am urmarit emisiunea din 06.01.2011. Toti o dau cotita cu coruptia. Se fac ca nu inteleg. Puneti in discutie declaratia din noiembrie sau decembrie 2010 a excelentei sale, d-ne ambasadoare a tarilor de jos, care explicit spunea ca cetatenii spatiului de libera circulatie nu se simt protejati atata timp cat functionarii care trebuie sa asigure securitatea fata de imigranti, mafie , etc, sunt prost platiti si deci pot fi corulti. Asta e problema coruptiei si este reala.

    RăspundețiȘtergere
  18. pai ce invitati aveti?Giurgiu,Calian,Visan Canacheu licentiati ci I D la varsta inaintata pe bani si alte influente politice.

    RăspundețiȘtergere
  19. Colonel vechime incompleta trecut in rezerva pentru a putea tara aceasta sa intre in Europa si nu sa ramana in afara ei ,deci sacrificat odata cu o pensie diminuata si modesta in comparatie cu venitul realizat(60% din ultima solda fara alte drepturi)am luat 1200 lei si am intrat in randul supravietuitorilor.Bine ca m am stabilit la un bloc in sfarsit dupa 5 garnizoane in care m a dus serviciul ,in care sa mi platesc si eu darile nu?aprox 300,apoi banca mancare si GATA.Astept iesirea naturala dar il astept si pe atotstiutorul meu reformator ,marele Boc si pe tatal lui Base, facut om de un alt colonel, oftalmolog militar din Constanta care l a dat apt pt navigatia maritima.

    RăspundețiȘtergere
  20. D-na Andeea Cretuluscu in tara aceasta numai functia de politician este platita bine in rest suntem incompetenti.De ce un consilier fie local fie judetean care merge la o sedinta pe luna castiga mai mult decat un salariat care merge in fiecare zi la zerviciu? La ei nu este criza? sa faca politica benevol daca vor politica.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am primit pensia diminuata cu 50%
    Intrebare: Sunt unul dintre militarii care dupa iesirea la pensie, mi-am completat stagiul in campul muncii lucrand cu carte de munca 8 ani.
    De ce nu mi se ia in calcul la vechimea in munca si acesti ani, caci am cotizat la fondul de pensii si sunt deja pensionar in plata ?
    Tulcea. Lt col (r)

    RăspundețiȘtergere
  22. Andreea ,nu mai invita la discutii pe criminalul de Miron Cozma,pe proxenetii Robert Negoita,Banicioiu Nicolae si pe Olguta Vasilescu femeia cu inima haina si creierul cat mingea de ping-pong .Cat despre tine schimba-ti putin stilul de a vorbi ca ne amintesti de femeia comisar sovietic.

    RăspundețiȘtergere
  23. Frauda la evaluarea programului LEADER pentru ca judetele PDL sa traga 250 milioane EURO
    La evaluarea dosarelor de candidatura pentru infiintarea Grupurilor da Actiune Locala, la presiunile politice evaluatorii nu au mai tinut cont de nici o grila de evaluare si au marit punctajul dosarelor de candidatura la maxim. Astfel judetele PDL au punctaje cuprinse intre 85 si 97, desi continutul dosarelor este departe de acest scor.
    Exemplu :
    Galati sustinut de Roberta Anastase 97 de puncte.
    Suceava Flutur - 5 dosare de candidatura cu punctaj 90-97 puncte
    Cluj - Boc 8 dosare de candidatura cu punctaj peste 90 de puncte.
    Tulcea 2 dosare de candidatura peste 85 de puncte.
    Bucuresti, 97 puncte,
    Si asa mai departe.
    In conformitate cu criteriile de evaluare este imposibil sa atingi pragul de 97, de altfel obtinerea unui asemenea punctaj este imposibila, nu exista nici un GAL in Romania care sa indeplineasca conditiile/cerintele pentru punctaje peste 90 de puncte.
    Foarte interesant Ministerul agriculturii a publicat joi 24/02 un anunt pe site referitor la reevaluarea dosarelor de candidature PLD
    Anuntul este urmatorul:
    Anunt privind publicarea Raportului de Evaluare a Planurilor de Dezvoltare Locala centralizat
    În conformitate cu prevederile manualului de procedură pentru selecţia Grupurilor de Acţiune
    Locală (GAL) aprobat prin ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr.
    176/30.07.2010, cu modificările şi completările ulterioare, în data de 9 februarie 2011 a fost
    finalizată evaluarea Planurilor de Dezvoltare Locală (PDL) depuse de potenţialele GAL-uri.
    În urma centralizării rapoartelor de evaluare a PDL-urilor depuse, a fost constatată existenţa
    unor inadvertenţe în ceea ce priveşte evaluarea acestora. Astfel, conducerea Ministerului
    Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a dispus efectuarea unui control de calitate privind procesul
    de evaluare a PDL-urilor.
    Prin urmare, până la prezentarea concluziilor controlului de calitate, Raportul de Evaluare a
    PDL-urilor centralizat nu va fi publicat.
    sursa http://www.madr.ro/
    Ce inseamna “inadvertente” ?? atunci cand vorbim de un proces de evaluare pentru punerea in functie a unor institutii cu caracter european care se numesc Grupuri de Actiune Locala (GAL) sau Grupuri LEADER si care vor functiona ca unitati intermediare subregionale.
    In actuala conditie “inadvertente” inseamna frauda
    Ce inseamna « control de calitate » ??? este reevaluare totala, prin sondaj sau modificarea puncatjului – in favoarea cui ????
    In procedura de evaluare pe fonduri europene se precizeaza clar si transparent ce s-a constatat, de ce s-a ajuns la situatia aceasta, ce masuri se impun, cine asigura remedierea, daca se va face evaluarea si in ce conditii.
    Miza este foarte mare, pentru ca suma este de aproape 3. Milioane EURO/GAL, de aici grija ministerului pentru lipsa de transparenta.
    In data de 9 februarie sa incheiat evaluarea si sa transmis la biroul LEADER din cadrul Ministerului Agriculturii rezultatele evaluarii pentru fiecare dosar de candidatura.
    Din data de 9 pana in data de 24 februarie a fost tacere totala perioada in care in urma presiunilor politice au fost aplicate majorari la punctaje de la 65 la 86 de puncte de la 71 la 96, etc.
    Este « normal » sa fie asa, sunt bani care intra la nivel local si pot fi cu usurinta directionati in actinui care dau bine la alegerile locale.
    Credem ca intelelgeti ca este de fapt un appel disperat la presa, singura care ar pute sa intervina in aceasta noua hotie PDL-ista si poate pentru o evaluare corecta.
    Pentru informare suplimentara va rog sa consultati : MANUAL DE PROCEDURĂ PENTRU SELECŢIA GRUPURILOR DE ACŢIUNE LOCALĂ care se afla la linck-ul:
    http://www.madr.ro/pages/dezvoltare_rurala/Procedura-pentru-selectia-GAL.pdf

    RăspundețiȘtergere
  24. Lasati-i Domnule in pace! Pentru ce va erijati in judecatori subiectivi si patimasi, nu va dati seama ca prin atitudinea asta ostentativa si agresiva impotriva puterii ii faceti sa fure si mai mult? Eu zic sa va rezumati la prezentarea faptelor, fara interpretari ulterioare decat daca sunt foarte bine documentate. LANSEZ INSTIGAREA LA PACE, cred ca e singura solutie care ne poate face sa evoluam economic, cultural si indeosebi social. Ganditi-va ca prin puterea pe care o aveti asupra oamenilor ii influentati cum sa gandeasca, cum sa actioneze si cel mai important, cum sa simta.

    RăspundețiȘtergere
  25. Andreea,
    Nu fi ingrijorata de ministrul Borbely. Totul este un aranjament sa jistifice de ce UDMR nu iese de la guvernare.
    Daca nu ar sustine PDL-ul, slugile lui Basescu ar instrumenta imediat cazuri grave si reale in sarcina sefilor maghiari.
    Ungurii prefera sa mai poata jefui tara, alaturi de PDL-isti, inca un an si jumatate deoarece, oricum, nu mai au nicio sansa in viitoarea legislatura si spera ca cei din opozitia actuala nu vor despica firul in patru si se vor multumi cu accesul la putere.

    RăspundețiȘtergere