joi, 16 septembrie 2010

Eliberarea lui Vîntu


7 comentarii:

  1. Eliberat, SOV s-a baricadat in casa. Poate i-o fi fost fricasa nu intre peste el tipii de la Realitatea, sa ceara salariile restante.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am făcut pariu, ieri, pe un blog unde îmi fac veacul, ca Vântu va fi eliberat. Nu mă bucur, dar nici nu sunt revoltat. Decizia completului de judecată era previzibilă şi, contrar aparenţelor, este o decizie care convine ambelor părţi. Nu detaliez, aici, ca să nu plictisesc. Vântu chiar nu are motive să fie bucuros, iar despre o eventuală ripostă în plan mediatic a acestuia se poate spune că ar fi sinucidere curată.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mihai: :))
    @furiouswordpressripper: va fi o riposta. de ce crezi ca a investit in presa, si in special intr-o televiziune? pentru un astfel eventual de moment si pentru a face bani, evident.

    RăspundețiȘtergere
  4. Riposta, de la cei care au interesul sa pastreze apele tulburi (se vad doar trusturile de la suprafata), e in plina desfasurare de 20 de ani.
    Eliberarea nu a fost justificata, mai ales dat find precedentele lui SOV.

    Lupii stapini de stina (Justitia) + o presa corupta (bani sau consens) + o majoritate paralizata/pasiva = un dezastru vesnic.

    Mai mult decit atit:sint din ce in ce mai convins ca mica minoritate ce ar trebui sa ajute situatia are de fapt repere si "valori" neo-fasciste. Cum sa ajute cineva situatia cind acel ciineva dispretuieste "prostimea" si se considera "ales".

    RăspundețiȘtergere
  5. eu chiar sunt contrariat de eliberarea lui. adică ce dracu, ori e comandă politică ori nu, umblăm chiar aşa cu bisisica ? nici comenzi politice calumea nu mai ştim să dăm în ţara asta ? păi domn copitan, matale vrei doar să zgâlţâi copacul în loc să-l tai din rădăcină ? matale nu şti că or să-ţi cadă crengi şi gunoaie în cap ? bre domn copitan,realitatea e că vântu bate tare din spate, iar noi ne apropiem de iceberg...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Adi Mihai: Adica, nici comenzile politice nu mai sunt ce au fost? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :(Da...nu mai sunt... au apărut judecători care nu mai ascultă de mai-mari, jurnalişti care nu mai ascultă de patron, sindicalişti care nu mai ascultă de confederaţii... de fapt, oriunde în lumea asta, de când cu criza(ciclica, de altfel) a apărut cineva care nu mai ascultă de altcineva. Iar lucrurile se coc... pe scena politică miroase a gătit...în massmedia se scot vinurile cele bune,ospătarii opoziţiei însă întârzie să apară...

    RăspundețiȘtergere