luni, 14 decembrie 2009

La Geoană se marcă banu'

Mircea Geoană a găsit cele mai năstruişnice explicaţii acum câţiva ani când s-a scris în presă că are bani în conturi pe care nu îi poate justifica cu salariile încasate de-a lungul anilor. Un calcul făcut la acea vreme arăta că familia Geoană ar fi trebuit să nu cheltuiască niciun leu niciodată şi tot nu ar fi reuşit să strângă banii depuşi în cont, circa 200.000 de euro.

Acum patru zile treceam în revistă zvonurile care circulau despre conţinutul casetei cu Mircea Geoană. Prima variantă era despre nişte bani primiţi de la o femeie. Informaţiile mele erau că Geoană o ajutase pe acea femeie să se angajeze, drept mulţumirea aceasta plasându-i nişte bani. Imaginile apărute azi pe bloguri arată, dacă nu sunt trucate, că preşedintele PSD ia bani de la o femeie. Bani luaţi nu drept recompensaă pentru un loc de muncă, ci pentru asigurarea unui loc eligibil la alegeri. Cel mai probabil la alegerile parlamentare de anul trecut.



Că se dau bani negri în campaniile electorale nu este o noutate pentru nimeni. Acum o lună am făcut public filmul "Donaţii fără acoperire", în care am arătat că circa o sută de politicieni au donat la partide sume de bani mai mari decât veniturile realizate într-un an. Acum ANI şi Parchetul General îi anchetează pe acei o sută de politicieni proveniţi din PSD, PDL şi PNL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu