joi, 10 decembrie 2009

Zvonistică despre casete post-campanie

Update. Sever Voinescu a negat la Realitatea TV că respectiva casetă ar avea un conţinut sexual.

Declaraţia lui Horia Roman Patapievici din presa spaniola despre o presupusă casetă compromiţătoare care îl are pe Mircea Geoană drept protagosnist, a relansat bursa zvonurilor despre conţinutul acesteia. Până acum, la mine, au ajuns trei variante.
1.Că Mircea Geoană ar fi fost filmat în timp ce primea un plic de la o domnişoară care îi mulţumea pentru că a ajutat-o să se angajeze. Fata îi spune când îi întinde plicul şi ceva de genul: „Sper să fiţi mulţumit de ce e acolo”.
2.Că Mircea Geoană ar fi protagonistul filmuleţului care a rulat anul trecut în care o femeie brunetă, cu părul lung - care la acel moment s-a presupus a fi Ana Birchall -, îi face sex oral unui bărbat. Zvonurile spun că mai există o parte a acelei filmări în care se vede faţa bărbatului, care ar fi Mircea Geoană. În momentul în care a apărut anul trecut acel film s-a speculat că protagoniştii ar fi Ana Birchall şi Mircea Geoană.

În piaţă se mai vorbeşte şi despre o a treia casetă, care nu îl are drept protagonist pe Mircea Geoană, însă filmarea ar arată felul în care se poate ajunge deputat în PSD. Zvonurile spun că un fost deputat, care a candidat pentru un nou mandat anul trecut, dar care nu a fost ales, şi-a cerut înapoi banii daţi ilegal PSD şi nu donaţi, vreo 200.000 de euro. Situaţia s-a lăsat cu scandal, iar cineva a înregistrat discuţia. Se mai spune că la această casetă se referea Traian Băsescu atunci când a declarat la OTV că nu a dorit să o facă publică pentru că „Este o problemă internă a PSD. Ei se filmează între ei, apoi se vând". Zvonurile mai spun că deputatul care şi-a cerut banii înapoi ar fi fiul unuia dintre cei mai temuţi adversari ai lui Traian Băsescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu