vineri, 6 noiembrie 2009

Vreţi primar? Na primar!

Traian Băsescu se joacă din nou. Premierul ales de acesta este un primar de peste 80%, aşa cum au vrut opozanţii săi, însă nu Klaus Iohannis, ci PDL-istul Liviu Negoiţă. O alegere îndrăzneaţă având în vedere că Negoiţă are destule lucruri ce-i pot fi reproşate – începând de la fosta relaţie cu Laura Andreşan, contractele acordate unor firme apropiate de PDL - Delta ACM 93, Tehnologica Radion, Euroconstruct Trading 98 -, şi terminând cu averea în continuă creştere, deşi în ultimii 12 ani nu s-a ocupat de afaceri, ci numai de politică. Este de aşteptat ca toate aceste lucruri să fie readuse în discuţie în presă şi să se transforme în noi teme în campanie electorală.

De partea cealaltă, Liviu Negoiţă a dovedit că poate fi un bun gospodar. Anul trecut, la alegerile locale am facut o serie de pastile TV pentru Realitatea TV în care am prezentat candidaţii din cele mai importante oraşe, din Bucureşti şi din sectoarele sale. Ideea era să le lansăm o provocare candidaţilor, mergând cu ei într-un loc părăginit din oraşul/sectorul lor pentru a le cere o rezolvare pentru acea problemă a locuitorilor. Pe Negoiţă nu am avut unde să îl ducem.

Extrem de discret în viaţa publică, dar bine înfipt în partid, Negoiţă are o relaţie foarte bună cu Traian Băsescu, dar şi cu alţi grei ai PDL. Adriean Videanu este naşul său de cununie, iar de Vasile Blaga îl leagă o prietenie solidă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu